KÜLTÉRI BURKOLATOK használata

Útmutató a STEGU® KÜLTÉRI BURKOLATOK használatához:

Felragasztás előtt minden egyes darabot ellenőrizzünk, hogy nincs – e elrepedve vagy megsérülve, reklamációt a gyártó felrakás után nem fogad el.

A lapokat szilárd, száraz, szennyeződésektől megtisztított felületre ragasszuk, megfelelő minőségi FLEXIBILIS ragasztó felhasználásával. /C2TE/ A felragasztás előtt a lapok hátoldalán lévő vékony cementréteget és az esetleges szennyeződéseket távolítsuk el! / drótkefe, dörzspapír és kefe segítségével. / 

Hőszigetelő rendszerre való felrakás előtt a burkolat súlyát figyelembe véve kérjen szaktanácsadást! Az egyes darabok, sarokelemek és falikövek között a kézzel történő gyártás miatt eltérések előfordulhatnak.

A kövek felhelyezésénél a hőmérséklet ne legyen alacsonyabb mint +5 Celsius fok, és ne legyen magasabb mint +25 Celsius fok. Fontos, hogy a felrakásnál a panelek hátoldalára kenjük a ragasztót, ne a falfelületre.

A ragasztóval bevont panelt határozott mozdulattal nyomjuk fel a falra. A teljes kötés 48 óra múlva alakul ki.

Ahhoz, hogy a burkolat színe és minősége állandó és tartós maradjon elengedhetetlen az impregnáló anyag használata. 

A szakszerűtlen kivitelezésből adódó problémákért a gyártó nem vállal felelősséget.

Ha szaktanácsra vagy további információra van szüksége, kérdezze meg a kereskedőjét vagy írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.